Sabro IF hædrer en ildsjæl - 2021

Årets frivilligfest blev aflyst på grund af Corona, derfor blev initiativpokalen forsinket uddelt direkte til modtageren.

I år blev modtageren
Michaela Zamastil

Michaela er en ildsjæl, der brænder for Sabro IF og især gymnastikken.

Hun er ansvarsfuld og altid klar på at give en hjælpende hånd, og en ekstra skalle, for at tingene lykkes. Michaela er som person meget positiv og vil altid alle det bedste – hun er en iværksætter, der får sat gang i en masse projekter, som hun også formår at følge til dørs.

Michaela brænder for at bevare foreningsgymnastikken og at holde de gamle traditioner i hævd – både med gymnastikafdelingen årlige opvisning til stor glæde for både voksne og børn og med indmarch, hvor fanen selvfølgelig er med hvert år.

Michaela har i mange år sørget for at videreformidle gymnastikkens interesser til hovedbestyrelsen. Samtidig kæmper hun for, at vi som forening vedligeholder godt forhold til skolen samt har god kontakt til DGI, hvor hun sørger for at gymnastikafdelingens trænere kan blive ordentligt klædt på til at kunne håndtere deres hold og få ny inspiration.

Michaela Zamastil er ganske enkelt et kæmpe aktiv både for Sabro IF og for Gymnastikafdelingen og derfor skal hun selvfølgelig hædres med initiativpokalen.

Historien bag initiativpokalen...

Initiativpokalen blev indstiftet i Sabro IF i 1984 og uddeles hvert år på foreningens hovedgeneralforsamlinprg.

Pokalen uddeles til en person, som har gjort en aktiv og positiv indsats for foreningens fremme. En person, som har taget et nyt initiativ i foreningen, hvilket har medvirket til et øget fællesskab i foreningen.

Alle har mulighed for, at komme med forslag til modtager af Initiativpokalen. Forslag skal fremsendes til ledergruppen forinden generalforsamlingen.