Badminton - Holdoversigt og tilmelding

Årgang 2015 - 2018

Fredag: 15:00 - 16:30

Miniton (4-7 år)

Miniton er en god introduktion til badminton og til sport generelt. Miniton er for dig, som gerne vil have en sjov og hyggelig tid i hallen sammen med en voksen (far, mor, bedsteforældre) eller med dine kammerater. Gennem lette øvelser og leg bliver I fortrolige med ketsjeren og bolden.

Badmintonkundskaber er ingen forudsætning for hverken barn eller voksen – men som hjælper er en voksen eller ældre søster eller bror uundværlig!

Hvis du er 6-7 år behøver du måske kun en hjælper de første gange. Er du i tvivl – spørg træneren. Duk op og se, om det er noget for dig! Mimiton giver en god indgang til ungdomstræningen, som er fra man er 8 år.

Ungdom U9-U13 - Trænere

Årgang 2010 - 2015

Tirsdag: 15:45 - 17:00
Torsdag: 15:15 - 16:45

Ungdom (8-12 år)

Når du starter med at spille badminton, er det ikke nødvendigt at købe en ketcher lige med det samme. Du kan låne af klubben. Vi lægger vægt på god og sjov træning, hvor flere årgange og niveauer træner sammen. Der er mulighed for holdkampe og stævner for dem, der har lyst.

En spiller kommer ikke til at skifte aldersklasse (U-nummer) i løbet af en sæson men bliver i samme gruppe gennem hele sæsonen, selvom spilleren har fødselsdag og “bliver et år ældre” undervejs.

Hver spiller har to sæsoner i samme aldersklasse, inden han/hun rykker en aldersklasse op.

Ungdom U15-U17 - Trænere

Årgang 2006 - 2009

Tirsdag: 17:15 - 18:15
Torsdag: 16:45 - 18:15

Ungdom (13-16 år)

Ung-seniorer (17-21 årige) - Trænere

Årgang 2001 - 2005

Tirsdag: 18:15 - 19:45
Fredag: 16:30 - 18:30

Ung-seniorer (17-21 år)

Flexifjer - Trænere

18+ Voksenbegynder

Tirsdag: 18:15 - 19:45

Flexifjer

Har du lyst til at få sved på panden og have det sjovt sammen med andre? Oplev
– eller genopliv – glæden ved badminton.
Træningen er målrettet nybegyndere og voksne.

Du bliver guidet af en træner, og bliver med garanti bedre til badminton
– og du har det hamrende sjovt imens.
Du behøver ikke at deltage i træningen hver gang – du kommer, når du kan.
Vores fantastiske træner vil sørge for at organisere spillet, så alle der møder op får noget ud af træningen.

Der bliver stillet bolde og ketcher til rådighed.
Vi glæder os til at få dig med på holdet!

Senior - Træner/Ansvarlig

17-35 år - Øvede

Tirsdag: 19:45 - 21:45
Torsdag: 18:15 - 20:00

Senior

Seniorbadminton (>16år).
Badmintontræningen for voksne turneringsspillere gælder alle spillere > 16 år.

Trænerteam:
Tirsdag står Jesper Bach for træningen. Torsdagstræningen er primært kamp-runde baseret.

Ved evt. spørgsmål kan I kontakte Senior ansvarlig.

Turneringshold

Danmarksserie
Kredsserie

Veteran - Træner

35+ år

Torsdag: 20:00 - 22:00

Veteran

Old-og veteran (>35år).
Øvede motionister og andre, som igen har lyst til at svinge ketsjeren, er meget velkomne på dette hold. På dette hold er der mulighed for både at spille i kendte og nye konstellationer.
Mød op og se, om det er noget for dig/jer! Flere hold er tilmeldt holdturneringen, som alle har mulighed for at deltage i.

Trænerteam:
Karen står for træningen, som er kamprunde-baseret

Ved evt. spørgsmål kan I kontakte Karen Just.

Motionist

Leje af bane

Mandag: 20:30 - 21:30
Mandag: 21:30 - 22:30
Onsdag: 9:00 - 11:00

Motionist

Leje af motionistbane.
Der er mulighed for at leje en badmintonbane til enten single eller double for en halv eller en hel sæson.

Kontakt Bo Martin Bibby for spørgsmål herunder forespørgsel om  ledige baner.