Træningsoversigt

Den gode oplevelse for børn, såvel som junior og senior spillere.

Her finder du en fuld oversigt over vores forskellige-træningshold – bemærk at enkelte træningshold kan kan have tilknyttet flere stævne eller turneringshold.

Har du spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os via chat-funktionen på facebook-side, eller ved at tage fat i en fra ledelsen

VIGTIGT: Tilmelding er bindende og kontingent vil ikke blive tilbagebetalt, hvis du stopper med at spille håndbold efter prøveperioden som er 2 uger. Det er vigtigt, at du indtaster både e-mail adresse og mobilnr., idet dette værktøj er tilgængelig for din træner. Træneren kan derefter nemt og hurtigt sende besked til dig om kamp, træning eller evt. aflysning. Når du har betalt, skal du printe din betalings-kvittering ud. Den skal du have med til din træner, således at han/hun kan se, at du har betalt for at være med til at spille Håndbold. Som spiller skal du selv medbringe bold til træning. For nye medlemmer vil der i prøveperioden være mulighed for at låne en bold. Er du medlem i forvejen, og har du glemt dine oplysninger, så klik her for at få en ny adgangskode. HUSK! Tilmelder du dit barn er det dit barns oplysninger vi skal bruge. Vi glæder os til din tilmelding i Sabro IF Håndbold afd.